HTML

Szabadvilág programok

Itt olvashatsz részletek műhelyünk programjairól, illetve üzenhetsz, kérdezhetsz, véleményezheted munkánkat....

Friss topikok

Linkblog

2010.04.19. 15:07 Szabadvilág

NŐ-ERŐ építő

Lesz újra NŐ-ERŐ építő!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

 

 

 

 

IDŐPONT:

2010. november 7. vasárnap (10.00-18.00 óra között)

  

 

Helyszín:

Budapest, XI. kerület (a Móricz Zsigmond körtér közelében)

Jelentkezés után küldöm a térképet és a részletes információt a megközelítésről.

 

ÁRA: 9500 Ft/fő *

Ha ketten jöttök, akkor 8500 Ft/fő áron jöhettek! 

A csoportok minimum 6 fővel indul!

* A csomag ára tartalmazza a tréning prezentációit, a mindenki számára kinyomtatott előadás-anyagot, 1 alkalmas személyes coaching tanácsadást, a Viva TV sminkesének segítségét, illetve a helyszínen készített profi-fotókat utólag CD-n postázzuk. Az ár az Áfát nem tartalmazza!

 

 Jelentkezés: Hegedüs Erika / Tel: 06-20-924-1033 / E-mail: era@szabadvilag.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: önismeret építő nő erő


2008.03.27. 22:51 Szabadvilág

Kapcsolatjavító Műhely

(Hozd el a gondodat, és együtt megoldjuk!)
Adva vagy TE és a PÁROD, de mi csak TÉGED várunk. Bennünket csak TE érdekelsz, mert mi Neked hiszünk, és nekünk TE vagy a fontos!

Szeretnéd megbeszélni, hogy mi a baj, de a barátnőid, a család és egyéb jóakaróid már az agyadra mennek? Mert persze mindenki a TE életedet akarja megoldani, habár még a sajátjukat sem tudják rendbe tenni. 

Ne feledd, nem vagy egyedül, nincs egyedi eset. Csak maximum te hiszed azt, hogy ez csak és kizárólag veled fordul elő és talán már nem is először.

Gyere hozzánk, mi nem bírálunk, nem ítélkezünk feletted. Mi csak segítünk!!! 

(A foglalkozás kis csoportokban működik. A párokat a csoportokon belül szétválasztjuk, így hatásosabb a munka. A foglalkozáson elhangzottakat a legnagyobb diszkrécióval kezeljük. Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik szabályainkat elfogadják és betartják. Számunkra fontos, hogy minden hozzánk forduló feltöltődve és valami plusszal távozzon!)    

További részletek és bővebb felvilágosítás: 

Bernek Éva
evi@szabadvilag.hu

Szólj hozzá!

Címkék: műhely program


2008.03.24. 20:51 Szabadvilág

ÖN-MARKETING az internetes társkeresésben

Az internetes társkeresés napjaink kedvelt ismerkedési formája. De attól még, hogy népszerű, nem jön automatikusan, hogy tudjuk is rendeltetésszerűen használni.

Lehet, hogy hihetetlen, de semmiben sem különbözik mondjuk egy lakáseladástól. Ott is vannak jól bevált, de nem működő formák, amit ettől függetlenül nagy gyakorisággal alkalmaznak sokan. Nos elég csak benézni egy-két népszerű internetes társkereső oldalra és egyértelmű a probléma.

Vannak belső vágyaink, elképzeléseink. Hozzá csatlakoznak a sérelmeink, hiedelmeink, megtapasztalásaink, csalódásaink, túlzó vágyaink, téves énképünk. Ennyi éppen elég ahhoz, hogy egy rossz ÖN-MARKETINGGEL pont olyan társakat vonzzunk magunkhoz, akire éppen, hogy nincs szükségünk.

A fél napos programra olyanokat várunk, akik szívesen tanulnának önképük fejlesztéséről, hogy önértékelésük javításán keresztül egy reálisabb képek közvetíthessenek a világ felé. Szituációs gyakorlatok és az előnyös, de a valóságot mutató fotózás mellett önismereti teszt is segít, hogy a tréning végére egyértelműen úgy fogalmazzuk meg bemutatkozásunkat, hogy a másik nem pontosan azt értse, amit közvetíteni akarunk.

Nem ígérjük, hogy a tréning elvégzése után azonnal bevonzzátok az igazit, de azt garantáljuk, hogy sok nevetés, vidám vagy éppen elgondolkodtató pillanatot élünk át együtt, amely végére TE olyannak érzed és mutatod majd magad, AKI VALÓJÁBAN vagy! Ha pedig reális önképed lesz, akkor valóságra épített ÖN-MARKETING munkád meghozza a várt sikert. A többi már részletkérdés... :)


Következő találkozó időpontja:
2008. március 29. szombat 14.00-18.00

A tréning ára: 3000 Ft/fő,
amely tartalmazza a terembérletet, programot, előadásanyagot, teát, kávét, aprósüteményt.

További részletek: era@szabadvilag.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: program


2008.02.22. 23:25 Szabadvilág

HOL-MI PARTY

Tárgyaink körbevesznek, megölelnek, ha nem vigyázunk már-már szorongatnak. Minél több ruhával, tárggyal, eszközzel vesszük körbe magunkat, annál fullasztóbb a világunk. Nincs hely az újnak, a térnek, nem marad energiánk a megújjulásra.
 
A fél napos programra 3 olyan HOL-MI-val kell érkezned, amiről már képes vagy lemondani, amelyek segítenek Neked a térnyerésedben. A tréning során sok hasznos gondolattal gazdagodhatsz, segítséget kapsz a fizikai és lelki rendrakásban.
 
A találkozó végén, a szoba közepén felhalmozott tárgyakból, ha úgy érzed mindenképp szívesen magaddal vinnél valamit... nos akkor egyet, amit bárki más hozott, hazavihetsz.
Az összes többit elajándékozzuk rászoruló családoknak, szereretszolgálatoknak.
 
 
 
Tegyél rendet magad körül és önmagadban!

 
 
 
Következő találkozó időpontja:
2009. február 21. szombat 14.00-18.00

A tréning ára: 3000 Ft/fő,
amely tartalmazza a terembérletet, programot, előadásanyagot, teát, kávét, aprósüteményt.

 
 
További részletek: era@szabadvilag.hu
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: program